می توان از خرید ترشی آماده و تهیه آن در منزل صرف نظر کرد و یکی از انواع ترشی های مورد علاقه بسیاری از افراد ترشی خیار است.
اگر می خواهید خیارشور را به صورت موفق و ترد درست کنید مراحل زیر را دنبال کنید که به موفقیت دستور غذا کمک می کند: [1]
خیار را به خوبی شسته، لبه های آن را کوتاه می کنند و گل انتهای آن را جدا می کنند. چون ترشی را نرم می کند.
برگ های انگور یا گیلاس روی شیشه قرار می گیرند، زیرا این برگ ها حاوی تانن هستند که بر تغذیه و طعم غذا تأثیر می گذارد.
زاج به آب ترشی اضافه می شود تا بافت فوق العاده ای به ترشی بدهد.
برای تهیه ترشی، مراحل و نکات زیادی وجود دارد که دستور پخت شما را موفق می کند، و این نکات شامل موارد زیر است: [2]
کیفیت ترشی تهیه شده عمدتاً به مواد مورد استفاده برای ترشی بستگی دارد.
ابتدا خیارها را می چینیم و سپس خوب می شوییم تا کثیفی و میکروارگانیسم هایی که می توانند باعث فساد خیارها شوند از بین بروند.
توصیه می شود از خیار تازه استفاده کنید. برای به دست آوردن خیارشورهای باکیفیت، باید خیار تازه چیده شده را ظرف 24 ساعت پس از چیدن استفاده کرد.
زیرا کهنه شدن سبزیجات شکنندگی خود را از دست می دهد.
نوع خاصی از خیار برای ترشی وجود دارد که توصیه می شود برای تهیه ترشی از آن استفاده کنید و از خیارهایی که در سالاد استفاده می کنیم کوتاهتر است و اغلب آن را قاچ می کنیم در حالی که با برآمدگی هایی که روی خیار است انتخاب می کنیم.
با در نظر گرفتن اینکه ضخامت پوسته از 5 سانتی متر تجاوز نمی کند، پوست بگیرید.
اگر به سراغ خیار شور می روید و طعم ترشی خیارهای درشت را ترجیح می دهید، از خرید خیارهای درشت با بافت صاف، مومی شکل و براق خودداری کنید.
چون محلول ترشی یا آب نمک در این لایه نفوذ نمی کند و به تفاله خیار نمی رسد.وقتی پوست خیار غلیظ شد باید تقریباً 1.5 میلی متر از پوست آن با گلی که در انتهای دانه خیار می آید جدا شود.
برای خلاص شدن از شر آنزیم هایی که ترشی را نرم می کنند، حذف می شود.