یک آشپز خوب زبان سس ها را می فهمد، میداند که سسهایی که به درستی تطبیق داده شدهاند، ارزش غذا را افزایش میدهند.
سس سفید دلپذیر را می توان هنگام تهیه غذا یا خوردن غذا استفاده کرد.
آنها می توانند به صورت مایع یا ژل باشند.
طعم و قوام مواد در سس؛ از نظر طعم، بو، رنگ و ظاهر کامل کننده غذایی است که با آن سرو می شود.
بنابراین در ساخت آن باید از مصالح خوب استفاده شود.
دستور العمل ها و تکنیک های مختلف سس گوشت وجود دارد.
سس ها اساساً با توجه به فوایدی که در تهیه آنها استفاده می شود متفاوت است. به طور کلی برای تهیه سس خوشمزه گوشت سفید از شیر، خامه خام، مرغ، بوقلمون، آب ماهی و آرد استفاده می شود.
برخی نیز حاوی تخم مرغ و روغن هستند. فوند، یعنی تهیه استاک در تهیه این سس های خوشمزه که برای کام جذابیت دارند، مهم است.
باید بدانید که قسمتهایی از مرغ مانند پوست و استخوان که خوردن آنها خطرناک است، در تهیه انبار مفید خواهد بود.
در اینجا نیز قانون طلایی اعمال می شود; مواد خود را بشناسید، ارزش آن را بدانید! زیرا آشپزی که ارزش هر تکه گوشت را می داند و از آن به بهترین شکل استفاده می کند، همیشه موفق می شود متخصص آشپزخانه باشد.
سس بشامل احتمالا ساده ترین سس اصلی است. زیرا نیازی به آمادگی ندارد.
اگر شیر، آرد و کره دارید، عملاً می توانید سس بشامل درست کنید. سس بشامل یک سس گوشتی خوشمزه است که از غلیظ شدن شیر ساده با روکس سفید تهیه می شود.
روکس چسبی است که از روغن پخت و پز و آرد تهیه می شود. سپس بشامل را با پیاز، میخک و جوز هندی طعم دار می کنند و می پزند تا بافت آن مخملی و خامه ای صاف شود.
بشامل ; می توان از آن به عنوان یک ماده در دستور پخت ماکارونی مانند لازانیا، سس مرغ و کاسرول استفاده کرد.
اما همچنین به عنوان سس پایه برای برخی از رایج ترین سس های سفید، سس های خامه ای و سس های مبتنی بر پنیر عمل می کند.