کمیاب ترین، با ارزش ترین و چرب ترین ماهی قزل آلا سالمون چینوک و ماهی سالمون کیلویی است.
ژاپنیها به این ماهی «شاهزاده سالمون» و آمریکاییها آن را «سالمون سلطنتی» میگویند.
از ویژگی های بارز ماهی سالمون چینوک وزن قابل توجه و اندازه چشمگیر آن است که طعم عالی دارد.
هر روش پختی که انتخاب کنید، غذای سالمون شینوک خوشمزه خواهد شد.
یک چیز در مورد آن بد است به ندرت، در مقادیر محدود صید می شود و قیمت آن به ترتیب بالاتر است.
در واقع، مهم نیست که چه نوع ماهی قزل آلا وحشی را انتخاب کنید، یک محصول طبیعی سالم از مناطق تمیز از نظر محیط زیست روسیه، غنی از اسیدهای امگا 3، عناصر میکرو و ماکرو ضروری خواهد بود.
نکته اصلی این است که به درستی طبخ کنید و برخی از تفاوت های آشپزی را در نظر بگیرید.
این ماهی دارای فلس های کوچک، نرم و به سختی قابل توجه است که نام خود را از کلمه “برهنه” دریافت کرده است.
طعم ماهی واقعاً لذیذ است و از ماهی سالمون شینوک چیزی کم ندارد، اما قیمت آن بسیار کمتر است.
شار را به روش های مختلف سرخ کرده، آب پز، خورشتی و پخته تهیه می کنند، اما این ماهی قزل آلا به خصوص وقتی نمک زده شود، مفید است.
از ماهی قزل آلا اقیانوس آرام – ماهی قزل آلا بادام و ماهی سالمون کوهو، ماهی قزل آلا جورابی از نظر شکل بدن متفاوت است: در آن زاویه دارتر است.
تفاوت دیگر فلس های نقره ای روشن و نقاط تیره کوچک در پشت است.
در فصل جفت گیری رنگ ماهی قرمز روشن می شود و سر آن سبز می شود. گوشت ماهی قزل آلا با رنگ قرمز کارمینی تند است.
این ماهی به ویژه در نمک زدن خوب است، به گفته بسیاری از متخصصان آشپزی، خوشمزه ترین بالک از آن به دست می آید.
ماهی سالمون جورابی تازه طعمی لطیف و لطیف دارد.
برای اینکه آن را قطع نکنید، بهتر است از حداقل مقدار ادویه استفاده کنید و همان “همسایه” های ظریف را در ظرف انتخاب کنید پنیر خامه ای، کدو سبز، پاستا به عنوان مثال، در دستور العمل های ما اسپاگتی با چشم جوراب.
سالمون و رول با کدو سبز و ماهی سالمون جورابی.